Hírek

Elérhetőségek

Sikereink

Máthé Zsombor

Máthé Zsombor 8. osztályos tanuló 2022. március 29-én a Környezetvédelem világnapja alkalmából a Bolygónk és Városunk környezetvédelmi díjat vehette át ünnepélyes keretek között a Magyar Tudományos Akadémián. Zsombort „Ifjú ornitológus” kategóriában jelölték.

 

Tovább »

Tunner István -az Újlengyeli Polgárőr Egyesület tagja

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség 2022. március 19-i közgyűlésén Tunner István az Újlengyeli Polgárőr Egyesület tagjaként a Polgárőr Érdemkereszt Bronz fokozatát kapta meg munkája elismeréseként.

Tovább »

Surman József- darts

Családi időtöltésként kezdte ezt a sportot, majd a sok autodidakta módon történő gyakorlás meghozta gyümölcsét, egyre jobban kezdte érdekelni a sportág, végül versenyzővé vált. Megyei szinten második és harmadik helyezéseket ért el, majd kiharcolta az országos 9. helyezést is.

Tovább »

Sárközi Ákos

1994-ben költözött Újlengyelbe szüleivel és testvéreivel. Innen indult szakmai karrierje is. Első munkahelye is Újlengyelhez kötődik. Kreativitásának első lépései fotózással, az újlengyeli hétköznapok, emberek megörökítésével kezdődött.

Tovább »

Nyitrai Dalma

2014 tavaszán egy ismerősöm felvetette nekem azt az ötletet, hogy jelentkezzek a Miss International Hungary szépségversenyre. Nekem kiskori álmom az, hogy egyszer szépségkirálynő lehessek ezért az ő- és mások indíttatására úgy döntöttem, jelentkezem.

Tovább »

MagyaRock

A zenekar 2006-ban alakult, jelenlegi formája 2011 óta működik. Saját dalokat, és feldolgozásokat játszunk.

Tovább »

Kaldenekker József

1991.október 20-án született. 2016. áprilisában megnyerte a 36. Nemzetközi Ifjúsági Gasztonómiai Versenyt, valamint ugyanott és akkor, a szakács különdíjat is.

Tovább »

Kaldeneker György

Újlengyel szülötte, gyermekkora óta szeret a konyhában sündörögni, a főzés szeretetéről akkor szerzett tapasztalatai, élményei felnőtt koráig elkísérték, pályaválasztását alapvetően meghatározták.

Tovább »

Hornyák Evelin

A festés és a rajzolás már gyermekkorom óta az életem része. Általános iskola alatt rengeteg helyi és környékbeli rajzversenyen vettem részt. Rendszerint az első három helyezett közt szerepeltem.

Tovább »